Espressootje???

Wel eens behoefte gehad aan een lekker bakkie sterke koffie in de file? Genoeg van dat spul dat je van thuis meenemeent en al lauw is als je het opdrinkt? Een revolutionaire espressomachine voor in de auto. Het mij tot nu toe onbekende bedrijf Handpresso Auto zorgt ervoor dat je overal onderweg van een perfecte espresso kunt genieten. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik en het ding past in de bekerhouder van de auto. Steek simpelweg de stekker in de 12V ‘sigaretten-aansluiting’, voeg koud water toe (flesje bronwater) en een E.S.E. espresso pod naar keuze. Druk vervolgens op de knop en wacht op het signaal waarna u espresso kunt maken. Dankzij de 16 BAR druk maakt u een perfecte espresso met een mooie crema. Specificaties: Gewicht: 880 g (1.94 lbs) Druk: 16 bar Totale opwarm- en pomptijd: 2 minutes Water reservoir capaciteit: 53 ml Voltage: 12 V DC Power: 140 Watt Certification: CE e24t opdrinkt? Er is een oplossing. Kost dat? Volgens de fabrikant net geen 150 euri. En je maakt natuurlijk een prima bakkie koffie en ook nog eens een onvergetelijke indruk op je reisgenote(n). Vanaf december a.s. leverbaar…

Lees ook:VW zorgt voor Espresso onderweg…
Lees ook:Oldtimers te koop bij Duitse Tschibo-keten..
Lees ook:Vrijdag de 7e, let op chaos aangekondigd!
Lees ook:Mannelijke automobilisten zijn koffieleuten..
Lees ook:Smart ForTwo terug naar de dealer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.