Ford pakt prijs voor Transit..

De nieuwe Ford Transit Custom werd tijdens de recent gehouden IAA bedrijfswagenshow in het Duitse Hanover verkozen tot “International Van of the Year 2013”.
De Transit Custom vergaarde maar liefst 117 van 133 te winnen punten – dat is de hoogste score ooit in deze verkiezing. Overigens is de Transit Custom van het nieuwe type de vierde Transit die deze prijs wint, voorgangers waren de modellen uit 2001, 2003 (Transit Connect) en die van 2007. De Jury van 24 bedrijfsautojournalisten prijst de Ford Transit Custom onder meer om zijn fraaie ontwerp, de bijpassende rijkwaliteit, de uitgekiende laadcapaciteiten, geintegreerde veiligheidssystemen en lage exploitatiekosten. En dat zijn niet de minste zaken voor wie als ondernemer op zoek is naar een betrouwbare, ruime en goed rijdende bedrijfswagen natuurlijk.

Lees ook:Ford komt met actiemodel Transit Sport
Lees ook:Nieuwe Transit, Ford’s troef in bestellerland
Lees ook:Ford geeft prijzen nieuwe Transit….
Lees ook:Ford tevreden over bestelwagenverkopen…
Lees ook:Vijf sterren voor de Ford Transit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.