Britten dol op Aston Martin

Altijd weer een leuke uitkomst om te zien hoe mensen in een bepaald land aankijken tegen merken. Of het nu Smartphones, voedselketens, winkels of auto’s betreft; we hebben allemaal zo onze voorkeuren en het maakt veel uit in welk land je leeft om te zien wat voor veel consumenten in hun ogen het sterkste merk is in hun habitat. De Britten gaan ons voor en kozen dit jaar niet voor Apple, McDonald’s of wat ook, maar voor Aston-Martin. Het exclusieve sportwagenmerk wordt hoger ingeschat dan Rolls Royce of Bentley in dat verband en leidt met afstand de ranglijst van meest geliefde of gerespecteerde merken. Ze maken er natuurlijk prachtige auto’s en voor veel Britten is zo’n Aston toch het ultieme product op het wensenlijstje….

Lees ook:China verhoogt luxe belasting….
Lees ook:Beursbezoek: British Cars & Lifestyle beurs
Lees ook:Aston Martin showt haar toekomstige modellen…
Lees ook:Aston Martin zet primeurs op de AutoRAI
Lees ook:Prodrive mogelijke nieuwe eigenaar voor Aston Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.