Snelheid op de A2 naar 130??

VVD en PVV vinden het maar bijzonder dat je op de enorm brede A2 tussen Amsterdam en Maastricht soms slechts 100km/u mag rijden. Zij pleiten voor verhoging van die snelheid naar 130km/u. De A2 werd de afgelopen jaren verbreed naar soms tien banen en dat heeft de doorstroming op deze weg goed doen toenemen. Maar er wordt ook wel erg geknot op de snelheid. Zo sterk zelfs dat sommige navigatieapparatuur nog steeds 120km/u aangeeft waar de borden echt 100km/u vermelden. VVD-kamerlid Charley Aptroot vindt deze snelheidsbeknotting zelfs ‘idioot’. Beide partijen dringen er bij Minister Schultz van Haegen op aan dat zij snel de verhoogde snelheid op de A2 toe staat. Lijkt me goed nieuws voor hen die net zoals ik nog wel eens op die A2 het hele traject naar het zuiden af moeten rijden. Binnenkort weer, maar zo snel zal onze Melanie die snelheid wel niet kunnen aanpassen denk ik….

Lees ook:Groene frisdrankvervoerder
Lees ook:We rijden weer meer en zijn ook tevredener
Lees ook:SWOV krijgt RAI-prijs
Lees ook:Milieugeknevel terug op A10 en A13
Lees ook:Eurlings nog steeds mateloos populair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.