Weer Nederlander in de DTM

De Nederlandse autocoureur Renger van der Zande komt dit seizoen met een AMG Mercedes C-Klasse uit in de DTM, de populaire internationale toerwagenklasse. De 25-jarige Nijmeegse rijder zal een auto besturen die wordt ingezet door het Duitse Persson-team en die is uitgevoerd in de kleuren van het bekende Duitse weekblad “stern”. Voor Van der Zande wordt hiermee zijn langdurige band met Mercedes-Benz voortgezet. Van 2006 tot en met 2009 maakte hij immers al deel uit van het juniorprogramma van Mercedes-Benz, waarbij hij met Mercedes-Benz motoren uitkwam in de Formule 3 Euro Serie, de Duitse Formule 3 Cup en het Brits Formule 3-kampioenschap. In de Formule 3 behaalde hij in totaal zes overwinningen.

Lees ook:Nederlandse coureurs in Mercedes-AMG bij 24 uren van Spa…
Lees ook:Nederlandse coureurs in Mercedes-Benz SLS AMG GT3 van start…
Lees ook:PSV Kampioen – Mercedes blijft sponsor!
Lees ook:Mercedes showt klassieke stroomlijn in Essen
Lees ook:Audi klaar voor de start…in Zandvoort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.