A1 – wordt een groot knelpunt!

Onlangs was ik even onderweg van de hoofdstad naar het Gooi via de altijd drukke A1. Vanaf knooppunt Muiderberg stond bij elke afrit eden aantal gele borden. Waarop de mededeling dat die A1 een aantal dagen in de komende maand april wordt afgesloten (net als de op- en afritten) voor alle verkeer tussen Muiderberg en knp. Eemnes. Wie in die periode over de A1 heen moet, doet er goed aan om heel goed te luisteren naar de verkeersinformatie of nu alvast een alternatieve route in te voeren in de TomTom. Zeker bij Bussum, Laren, en Hilversum verwacht ik een waar verkeersinfarct als men waar maakt wat daar allemaal wordt aangekondigd. Tel daarbij op dat ook het eerste stuk van de A1, tussen Amsterdam Watergraafsmeer en Diemen elk weekend op de schop gaat en u weet dat die A1 een vermijdbare snelweg is dezer dagen. En dan moet het grote werk nog beginnen. Tussen 2012 en 2020 wordt intensief aan deze weg, maar ook aan de A9, A6 en Ring Amsterdam gewerkt om de doorstroming te bevorderen. U bent alvast maar gewaarschuwd!

Lees ook:Verkeer rond Amsterdam volkomen vast gelopen…
Lees ook:Demotiverende flitsers langs de A1
Lees ook:Het Saan Museum
Lees ook:Afsluiting A1 gaat nog een paar dagen door…
Lees ook:Groot onderhoud N522 bij Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.