Schone Sprinters voor Sligro

Onlangs nam Sligro Foud Group vijf nieuwe Mercedes-Benz Sprinters 513 CDI in gebruik voor de distributie van haar verschillende versproducten. Deze bestelwagens zijn voorzien van een koelopbouw en uitgerust met een schone EEV-motor die aan de strengste emissienormen voldoet. Dankzij deze duurzame investering in het wagenpark is de groothandel in alle milieuzones van onze Nederlandse binnensteden welkom.
De maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf is zeker terug te zien in het wagenpark. Onlangs leverde Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen Veghel vijf Sprinters 513 CDI met EEV-motor (Enhanced Environnemently Vehicle) af. Daarmee komt het aantal bestelwagens in het wagenpark van Sligro op 29 stuks, waaronder 28 Sprinters. De EEV-krachtbron heeft ondanks een hoog koppel en vermogen een lager brandstofverbruik en verminderd motorgeluid. Dit is voor de stedelijke distributie een groot voordeel. Voor het vervoer van versproducten zijn de nieuwe Sprinters voorzien van een koelbak met laadklep. Om het comfort en de veiligheid voor de chauffeurs nog te verhogen is de cabine voorzien van airconditioning en een automatische versnellingsbak. De Sprinters worden, net als de andere Sprinters in het wagenpark van Sligro, regionaal ingezet voor het uitleveren van bestellingen vanuit de vestigingen en bezorglocaties aan de afnemers. Naast de milieuvriendelijke motor hecht Sligro naar eigen zeggen veel waarde aan de betrouwbaarheid van de Sprinter tijdens de gehele inzetperiode. De Sprinters zijn aangeschaft bij de Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen Veghel met wie Sligro al meer dan 20 jaar klant prettig zaken doet. Het periodieke onderhoud wordt uitgevoerd door de locale Mercedes-Benz dealers in de regio’s waar de Sprinters worden ingezet.

Lees ook:Mercedessen bij Mandemakers Keukens
Lees ook:De beste Mercedes-dealer van ons land; Rutchen Gorinchem!
Lees ook:Mercedes Actros voor van Velthuizen Transport..
Lees ook:Mercedes bestelwagens te koop via Marktplaats…
Lees ook:Nieuwe Sprinters voor Hoofddorp’s tuinbedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.