Modellen van de Action

De ultragoedkope winkelketen Action verkoopt ineens tot mijn verbazing een reeks schaalmodellen (1:43) van een mij tot nu toe onbekende fabrikant; Rastar. Voor een bijzonder klein prijsje vindt de verzamelaar een reeks leuke auto’s die tot nu toe niet of slechts via duurdere merken verkrijgbaar waren. Zoals een Range Rover Sport, BMW X6, Lamborghini Gallardo en een nog exclusievere Reventon. Maar ook een reeks Mercedessen vindt je als modelgek in de schappen van de Franse keten. Zoals een SLK 55 AMG, een stoere CL63AMG en een nieuwe GLK. Ook een leuke aanvulling op de verzameling was de Mini Clubman. Of er nog meer varianten bestaan weet ik niet. De Actionwinkels moeten daarop het antwoord leveren. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Ze kosten € 1,49 per stuk, en dat is geen geld voor hetgeen geboden wordt. Mooie, bijzondere modellen, met erg aardige velgen, een fraai interieur en een mooie verpakking. Een leuk en zeer betaalbaar Sinterklaascadeautje….

Lees ook:Ja hoor: Ook JWC pakket op MINI Clubman!
Lees ook:Prijzen Mini Clubman bekend
Lees ook:MINI Clubman: mini stationwagen
Lees ook:Facelift voor de MINI Clubman
Lees ook:Leuke pakketje Mini..

Eén reactie op “Modellen van de Action

  1. Leo

    Wij verwijzen u graag naar de beter modelwinkels die dit soort modellen vast te koop hebben staan. In Antwerpen zit er zo een, maar ook in Gent. Lukt het niet kunt u altijd terecht bij de firma Hunerbein in Aken (D) waar men een enorm aanbod van automodellen te koop heeft.
    Heel veel succes..
    Grtz. Leo

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.