Arjen de Jong vertrekt bij BMW

Een paar weken geleden al weer gaf ik hier aan dat ik nogal gecharmeerd was van die leuke ‘hagelschade’-reclame van BMW waarin de algemeen-directeur van het bedrijf, Arjen de Jong, overtuigend optrad, gaat die ineens met pensioen. Nou ja, ineens, volgens een artikeltje in Automotive, vakblad voor de autohandel in ons land, was hij dit eigenlijk dit jaar al van plan geweest, maar bleef de Jong nog even zitten om het bedrijf door de lastige economische omstandheden te loodsen. Hij is intussen 37jaar actief geweest in autoland en werkte o.a. voor Hyundai en Volvo, en kwam via Rover bij BMW terecht. Er is intussen een opvolger voor de Jong benoemd. Wat hij zelf gaat doen is nog niet geheel duidelijk.

Lees ook:Dat imago toch; Chrysler!
Lees ook:Dat imago toch; Wiesmann
Lees ook:Porsche verplaatst Boxter-productie van Finland naar Oostenrijk
Lees ook:Leuke actie van BMW
Lees ook:Meer merken betrokken bij sjoemelonderzoek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.