Transportsector levert flink in

Het beroepsgoederenvervoer leverde 12% aan omzet in...

Volgens cijfers van het CBS was de omzet van de totale transportsector over het eerste kwartaal van dit jaar met maar liefst 12 procent teruggelopen ten opzichte van dezelfde periode in 2008. Transport- en logistiek hebben het bijzonder moeilijk in deze lastige tijden. De vraag naar vervoer is enorm afgenomen en dat werkt al een tijdje door in de transportbranche. Bij sommige bedrijven staan auto’s al geruime tijd ‘binnen’. Binnen de totale transportsector is het wegvervoer de grootste tak van dienst. Bijna 30% van alle vervoer wordt met auto’s gedaan. Deze branche is daarmee normaal goed voor 19,5 miljard Euro aan omzet

Lees ook:Omzet transportsector stijgt; koeriers draaien beter!
Lees ook:Hogere uitstoot CO2 eerste kwartaal..
Lees ook:Transportsector somber over toekomst
Lees ook:Transportsector groeit
Lees ook:Ook wegvervoerders in mineur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.