Heerlijke Ferrari…

Tijdens de Finali Mondiali zorgde Ferrari vorig weekend voor een wereldprimeur met de onthulling van de FXX-K Evo. Het model, dat uitsluitend bedoeld is voor gebruik op het circuit, wordt in een extreem beperkte oplage gebouwd, maar is ook als upgrade voor bestaande XX-versies te bestellen. De FXX-K Evo ‘laboratoriumauto’ heeft onder andere een nieuw, zeer geavanceerd aeropakket gekregen, met waarden die dichtbij de downforcecijfers van Ferrari’s GT3- en GTE-auto’s liggen. De 1.050 pk en ruim 900 Nm sterke FXX-K Evo wordt door Ferrari vanaf volgend jaar ingezet. En nu maar hopen dat ook in ons land iemand de moed en het geld heeft om deze auto te kopen. Al was het maar om dat geweldige geluid…

Lees ook:Ferrari ontkend SUV
Lees ook:Ferrari milieuvriendelijk? komt verandering in
Lees ook:Ferrari 430 Scuderia op IAA
Lees ook:Vuurrood is meest populaire Ferrari-kleur….
Lees ook:Ferrari 612 Scaglietti in politietenue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.