Opel’s Grandland X kandidaat leuke titel…

Kort na de wereldpremière tijdens de IAA in Frankfurt staat de Opel Grandland X opnieuw in de schijnwerpers, maar nu als finalist bij “AUTOBEST 2018″. Dat heeft de jury van deze prestigieuze Europese competitie vandaag bekend gemaakt. De jury bestaat uit journalisten uit 31 landen, waaronder Nederland. Die testen de kandidaten uitgebreid om te onderzoeken welke in aanmerking komen voor de titel ‘Best Buy Car of Europe’. De Grandland X is een van de zes finalisten.

De jury beoordeelt de nieuwkomers op onder meer flexibiliteit, design, nieuwe technologieën, servicenetwerk, beschikbaarheid en prijs van onderdelen. De nieuwe Opel Grandland X blinkt op diverse terreinen uit: modern uiterlijk, atletische lijnen en een coole offroad look. Ook vallen de typische crossover-kenmerken op, zoals een hoge zitpositie en goed zicht rondom. Verder scoort hij punten met talrijke toonaangevende technologieën, zoals IntelliGrip (elektronische tractiecontrole). En de jury roemt de zee aan ruimte en comfort voor de maximaal vijf inzittenden. Ook een goede verhouding tussen prijs en prestatie heeft geholpen voor de nominatie. De finale van AUTOBEST 2018 is binnenkort op een testtrack in Vairano (Italië). De winnaar wordt medio december bekend gemaakt.

Lees ook:Opel wint nu al prijzen met de nieuwe Ampera-e
Lees ook:En weer een nieuwe Opel SUV, de Grandland X!
Lees ook:Fiat Tipo wint Autobest-titel
Lees ook:Opel brengt crossovers met een X-je
Lees ook:Opel definieert haar nieuwe crossover UV; de Grandland X!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.