SEAT levert als eerste Android-app in de auto…

SEAT gaat weer een stapje verder op het gebied van connectiviteit. De fabrikant uit Barcelona is het allereerste Europese automerk met een Android Auto-app. Vooralsnog is deze SEAT DriveApp alleen in Spanje beschikbaar, maar in de komende weken zal hij ook worden uitgerold over de rest van Europa. De app is dan te downloaden vanuit de Google Play Store.
De Apple CarPlay- en MirrorLink-versies van de SEAT DriveApp zijn al overal verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Met de app kunnen bestuurders informatie over onder meer de bandenspanning en het brandstofverbruik van hun SEAT bekijken, niet alleen op een tablet of smartphone, maar ook in de auto op het infotainmentscherm. De SEAT DriveApp wordt over enkele weken geüpdatet met nog meer opties en services.
De ontwikkeling van de SEAT DriveApp vindt plaats in het SEAT Technical Centre, dat als de drijvende kracht kan worden gezien achter de toenemende connectiviteit bij SEAT. Het merk heeft zichzelf tot doel gesteld een ‘mobiliteits-ecosysteem’ te ontwikkelen dat gebruiksvriendelijke mobiliteitsdiensten aanbiedt aan SEAT-klanten. Op alle modellen van SEAT is reeds FullLink-technologie leverbaar, die geschikt is voor iOS- en Android-apparaten. Deze connectiviteit biedt enorme voordelen aan bestuurders. Ze kunnen te allen tijde op de hoogte blijven van de status van hun voertuig en blijven op een veilige manier in verbinding staan met sociale media.

Lees ook:SEAT in de Appstore…
Lees ook:Nieuwe mobiele applicaties bij Parkmobile
Lees ook:SEAT zichtbaar in Utrechtse popup-store…
Lees ook:Autosociaal brengt garage en klant bij elkaar…
Lees ook:Mercedes popt up in Utrecht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.