Eindelijk een eerste Tesla Model 3…

Het heeft even geduurd, maar volgens diverse persberichten moet nu toch echt de allereerste Tesla Model 3 zijn geproduceerd in haar fabriek die is gelegen in Californie. De compacte zus voor de Model S en X heeft de nodige aanhangers onder (lease)rijders die graag mee willen doen aan de hype om het milieu te sparen doordat ze op batterijen gaan rijden. De Amerikaanse prijs ligt ergens rond de 35 mille en de Europese prijsstelling zal daar volgens verwachting in de buurt liggen. Vandaar ook de wachtlijsten die ook in ons land ontstonden. Hoe snel die Model 3 uiteindelijk ook geleverd wordt in ons land is nog niet geheel zeker. Tesla kent vaak nogal wat aanloopproblemen als men auto’s te snel in de markt zet en juist in de goedkope klasse telt dat heel erg zwaar. Maar feit is dat men die compacte Model 3 dringend nodig heeft om de financiele situatie van het bedrijf te verbeteren. En dat kan alleen met veel volume. We gaan eens zien hoe snel men dat voor elkaar weet te brengen.

Lees ook:Tesla; succesvolle voorintekening Model 3, geld is nodig!
Lees ook:Tesla presteert nog steeds ondermaats…
Lees ook:Tesla komt met upgrades voor de S
Lees ook:Tesla geeft inruilwaardegarantie….
Lees ook:Tesla S nu al voorbij 1 miljard kilometers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.