Bekende presentator kiest voor LandRover

Gisteren introduceerde Land Rover de nieuwe Discovery in haar Nederlandse showrooms. Vanaf dat moment worden ook de allereerste auto’s aan klanten uitgeleverd. Tom Waes mag als Land Rover ambassadeur een van de eerste nieuwe Land Rover Discovery’s in ontvangst nemen.

Tom Waes, bekend van het TV-programma Reizen Waes (vrijdagavond, NPO3) en ambassadeur van Land Rover ontdekte de nieuwe Discovery en was direct verkocht.

De nieuwe Land Rover Discovery is een grote SUV met drie zitrijen en zeven zitplaatsen, die zijn gelijke niet kent op het gebied van capaciteiten en functionaliteit. Deze vijfde generatie van de Discovery blijft trouw aan het Land Rover-DNA en belichaamt als geen ander de ‘Go Above and Beyond’-filosofie van Land Rover. Hij koppelt Britse verleidingskracht aan een onweerstaanbare drang naar avontuur, een eigenschap die ook Tom Waes kenmerkt.

Lees ook:LandRover komt met nieuwe Discovery
Lees ook:Op avontuur in een LandRover Discovery?
Lees ook:Land Rover Discovery toont kracht – trekt trein!
Lees ook:LandRover Evoque Convertible – Klaar voor de show…
Lees ook:LandRover laat kinderen Discovery camoufleren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.