Max Verstappen bij Hornbach Amsterdam!!

Juist vandaag opent Hornbach om 07.00 uur haar twaalfde vestiging in Amsterdam-Sloterdijk, gelegen aan de Berchvliet 14 en langs de A5. Hiermee krijgt de hoofdstad de beschikking over een assortiment van ruim 120.000 artikelen, allemaal onder één dak. Dit viert de bouwmarkt met een lancering van een bijzondere app. Een app waarbij Max Verstappen in de introductie de hoofdrol speelt. Vrijdag 17 februari is om 09.00 uur de ‘Hornbach Challenge app’ gratis te downloaden in deze nieuwe vestiging en maken deelnemers kans op een meet & greet met de Formule 1-coureur. Hornbach denkt naar eigen verklaring graag buiten de gebaande paden. Vanuit dit perspectief is de app op basis van Augmented Reality ontstaan. Want hoewel Augmented Reality in de retail steeds vaker wordt toegepast, werd de techniek nog nooit ingezet om mensen door een winkel te leiden. Tot nu, want met de app adviseert Hornbach de bezoekers over het assortiment en leidt ze hen op een ludieke wijze rond door de bouwmarkt.

Tijdens de introductie van de app legt Max Verstappen uit dat er vijf markers in de vestiging te vinden zijn. Deze vijf markers zijn tussen ruim 120.000 artikelen. Elke marker vertegenwoordigt een van de belangrijke kernwaarden van de bouwmarkt, die hiermee stuk voor stuk op interactieve wijze worden gepresenteerd. Diegenen die de markers weten te vinden en scannen, maken kans om 18 maart Max Verstappen te ontmoeten. Want uiteindelijk zullen er tien winnaars worden geselecteerd voor een meet & greet met Max Verstappen. De challenge loopt tot 17 aart. Kijk op www.hornbach.nl/challenge voor meer informatie. Wie dus met Max op de foto wil moet op tijd en in leuke outfit bij de Hornbach Amsterdam voor de deur gaan staan. Of die App spelen. Kon wel eens een onvergetelijke ervaring zijn.

Lees ook:Max Verstappen weer bij Hornbach…
Lees ook:Max Verstappen bij Hornbach Geleen
Lees ook:Verstappen verliest bij Hornbach
Lees ook:Hornbach laat Max Verstappen weer racen….
Lees ook:Hornbach duikt in autosport…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.