VW maakt Polo Blue Motion extra aantrekkelijk…

Volkswagen maakt de Polo bereikbaarder dan ooit met de nieuwe BlueMotion Edition. Deze rijk uitgeruste, krachtige en efficiënte Polo is, inclusief de tijdelijke extra inruilpremie, al leverbaar vanaf 16.890* euro. Het klantvoordeel op deze aantrekkelijke Volkswagen loopt op tot maar liefst 3.063 euro.
De vernieuwde Polo BlueMotion Edition borduurt voort op het succes van zijn voorganger en is nóg luxer geworden. Daarmee is deze Volkswagen voor zowel particuliere als zakelijke rijders een attractieve propositie. De Edition-versie is gebaseerd op de Polo BlueMotion 1.0 TSI met 70 kW/95 pk die bekend staat om zijn soepele karakter en hoge mate van efficiency.

De uitvoering waarop de nieuwe Polo BlueMotion Edition is gebaseerd, is standaard al voorzien van zaken als airconditioning, cruise control, automatische Hill-Hold control, elektrisch bedienbare portierramen vóór en elektrisch te bedien- en verwarmbare buitenspiegels. De nieuwe Edition-versie krijgt daar bovenop extra’s mee als het radio- en multimediasysteem ‘Composition Media’ met een groot touchscreen in kleur en Bluetooth-telefoonvoorbereiding, parkeersensoren voor en achter (Park Distance Control) en extra getinte achterramen. Daarnaast is de nieuwe Edition-versie uitgerust met een USB-aansluiting, boordcomputer Plus, een rubberen kofferbakmat en een handige universele magnetische telefoonhouder. Het interieur is fraai afgewerkt met onder meer speciale ‘Link’ bekleding en hoogwaardig lederen bekleding van het stuurwiel, de schakelpookknop en de handremgreep.

De nieuwe Polo BlueMotion Edition is nu leverbaar bij de Volkswagen-dealers voor een vanafprijs van 17.890 euro*. Het klantvoordeel van deze speciale Polo, die tegen meerprijs ook leverbaar is met een 7-traps DSG automaat, loopt op tot 2.063 euro. Inclusief de tijdelijke extra inruilpremie van 1.000 euro is de Polo BlueMotion Edition al leverbaar vanaf 16.890 euro*, waarbij het klantvoordeel oploopt tot liefst 3.063 euro.

Lees ook:Actiemodelllen voor de VW Golf; Edition 40.
Lees ook:Volkswagen in actie…
Lees ook:Lexus IN ACTIE!
Lees ook:Nieuwe Polo, messcherp geprijsd!
Lees ook:VW Golf – wie jarig is blijft trakteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.