Speciale kortingen bij Tango!

Tango start op vandaag met een grote kortingsactie in Nederland genaamd ‘De slimste deal van Nederland’. Gedurende deze actie trakteert Tango op 20 eurocent korting per liter op Euro 95 en diesel*. Slimme consumenten kunnen 24 uur lang met korting tanken bij alle 185 tankstations in Nederland.
De zomer is zo goed als voorbij, de scholen zijn weer begonnen en we vallen van de ene dure periode in de andere. Dan is het een uitdaging om toch nog voldoende over te houden in het huishoudbudget om leuke dingen te doen, maar niet als het aan Tango ligt. Slimme automobilisten gaan met hun auto op dinsdag 27 september naar het tankstation, want op deze dinsdag stunt Tango met opvallende kortingen in het hele land.

De komst van Tango tankstations aan de snelweg heeft er in eerste instantie voor gezorgd dat tankstations in de omgeving ook hun prijzen verlaagden. Deze tankstations hebben deze kortingen echter na verloop van tijd weer grotendeels teruggedraaid.

Lees ook:Total scoort met nieuw shopconcept COSIE
Lees ook:Nieuwe tankkaart bij BP
Lees ook:TOTAL best populair
Lees ook:Puttens tankstation 100e Argosvestiging
Lees ook:Stunt van Opel lukt!

4 reacties op “Speciale kortingen bij Tango!

 1. A.stam

  Vandaag getankt maar de benzineprijs was 1.379 per liter ,hoe kán dat ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Zij hanteren een algemeen gemiddelde prijs. Daar geven ze korting over. Overigens lijkt mij 1.379 een nette prijs per liter (Euro95). In de (budget)zelftankstations om ons kantoor heen ligt de prijs ergens bij 1.439 of 1.449 momenteel.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Koen

  Ik vond het een fijne korting en heb er zelf ook gebruik van gemaakt. De brandstofprijzen verschillen elke dag, met deze korting vond ik het helemaal de moeite om te tanken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Goed dat je de Tango hebt kunnen vinden…..en genoten van de extra korting bij deze aanbieder…

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.