Racen in een Jaguar? Dat kan!

De unieke combinatie van Jaguars nieuwe supercar en het uitdagendste circuit ter wereld – de F-TYPE SVR en de Nürburgring Nordschleife – is nu voor iedereen bereikbaar via het nieuwe Jaguar Co-Pilot Nordschleife-programma. Dit spannende aanbod biedt liefhebbers de kans om de huiveringwekkende prestaties van Jaguars snelste productieauto ooit mee te maken vanuit de passagiersstoel. De gelukkigen die meerijden op het 20,8 km lange circuit – ook wel bekend als de “Groene Hel” – behoren tot de eersten die het vermogen, de snelheid en de dynamiek van de F-TYPE SVR beleven.

De Jaguar F-TYPE SVR is ontwikkeld door Jaguar Land Rover Special Vehicle operations als de ultieme sportwagen voor alle seizoenen. Het is de topversie van het succesvolle F-TYPE-gamma en wordt aangedreven door een supercharged 5,0-liter V8-motor met en 429 kW (575 pk) vermogen, 700 Nm koppel, een acceleratie van 0-100 km/uur in slechts 3,7 s en een topsnelheid van 322 km/uur. Voor de rit op de Nürburgring Nordschleife wordt de passagier voorzien van een racepak, een helm en een HANS-systeem (Head and Neck Support). De Jaguar F-TYPE SVR is door de fabrikant voorzien van een rolkooi, Recaro-racestoelen en zespunts racegordels – alles voor optimale veiligheid. De memorabele gebeurtenis wordt met on-boardcamera’s vastgelegd, zodat de passagier de rit na afloop kan terugkijken.

Kopers en merkrijders kunnen het Jaguar Co-Pilot Nordschleife-arrangement in de weekends tot eind oktober dit jaar boeken. Het arrangement duurt dertig minuten en omvat behalve een ronde over de Nordschleife ook een veiligheidsbriefing vooraf en het bekijken van de opnamen van de on-board camera’s na afloop. De kosten zijn € 295,- en boeken kan via www.nuerburgring-shop.de/fahraction/co-pilot-fahrten.html. De Jaguar F-TYPE Coupe SVR is in Nederland leverbaar vanaf € 199.750,-

Lees ook:300km/u plus? Dat kan in een Jaguar!
Lees ook:Jaguar toont krachtigste model ooit…
Lees ook:Jaguar showt nieuwe E-Type in Essen…
Lees ook:Jaguar strikt Lana
Lees ook:Bloedmooie Jaguar viert zijn debuut…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.