KIA looft reis naar Korea uit voor eigen rijders…

Kia opent ook dit jaar de fabriekspoorten in Zuid-Korea voor een select gezelschap uit Nederland. Kia-rijders die deze zomer gebruikmaken van de Kia Zomer Fitness Check maken kans op een compleet verzorgde reis naar Seoul in Zuid-Korea voor twee personen, met als hoogtepunt een exclusief fabrieksbezoek.
Tijdens de Kia Zomer Fitness Check controleert de Kia-dealer of -reparateur de auto voor slechts € 15,- op vijftien vitale punten: de accu, gordel(spanning), remmen (remblokken en -schijven), de ruitenwisserbladen, dashboard- en buitenverlichting, schokbrekers, banden (profiel en spanning), uitlaat, de uitstroomtemperatuur van de airco en de sproeiersinstallatie van de voorruit, achterruit en koplampen. Ook controle van het koelvloeistof-, motorolie- en remvloeistofniveau plus het koelsysteem en de conditie van de slangen maken deel uit van de Kia Zomer Fitness Check.

Na de Kia Zomer Fitness Check ontvangt de klant een voucher met een unieke code, waarmee de Kia-rijder op mijnkia.nl kan meedingen naar een vijfdaagse reis naar Zuid-Korea. Winnaars van de reis verblijven in een exclusief hotel in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, en brengen niet alleen een bezoek aan de Kia-fabriek maar ook aan diverse andere bezienswaardigheden.
Via mijnkia.nl kan de Kia-rijder een afspraak inplannen voor de Kia Zomer Fitness Check. Voor houders van de Kia Family Card is de Zomer- óf Winter Fitness Check gratis.

Lees ook:Op avontuur in een LandRover Discovery?
Lees ook:Kans maken op een nieuwe JUKE, bij Nissan!
Lees ook:GM Korea zit zonder banden…..
Lees ook:Kia maakt klein groot….
Lees ook:VW mag niet meer verkopen in Zuid-Korea…

2 reacties op “KIA looft reis naar Korea uit voor eigen rijders…

 1. j.de zwart

  ik heb een kaartje gehad van de dealer, HOE KAN IK WINNEN??
  maar wat ik ook doe het lukt niet, dus mijn vraag is hoe gaat dat, mijn lotnr. is, kia 6489

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Even terug naar de dealer zou ik denken…

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.