Hebbedingen bij Mercedes-Benz

Volle kracht vooruit in het nieuwe Formule 1-seizoen: het autosportjaar 2016 is spectaculair begonnen voor MERCEDES AMG PETRONAS, met vier overwinningen voor Nico Rosberg in de eerste vijf races. De nieuwe Mercedes-Benz Motorsports Collection is ontwikkeld voor autosportliefhebbers en omvat tal van producten, van de nieuwe teamoutfits tot fraaie accessoires. Ook in het DTM-assortiment 2016 worden nieuwe producten gelanceerd. De Mercedes-Benz Motorsports Collection 2016 is per direct verkrijgbaar bij de Mercedes-Benz dealer of online te bestellen via http://shop.mercedes-benz.nl.

Voor het nieuwe Formule 1-seizoen is de zwart-witte outfit van de coureurs en overige teamleden van het MERCEDES AMG PETRONAS-team voorzien van grijze accenten. De caps, shirts en T-shirts uit de F1 Replica-Collection gaan ook uit van dit kleurschema. De officiële MERCEDES AMG PETRONAS cap is verkrijgbaar in zwart of grijs. De nieuwe caps hebben de Mercedes-Benz ster op de voorzijde, het MERCEDES AMG PETRONAS-logo aan de zijkant en het dynamische strependesign aan de bovenzijde van de klep. De caps zijn ook verkrijgbaar als coureurscaps: Rosberg-fans kunnen kiezen uit zwart of grijs, terwijl Hamilton-aanhangers keuze hebben uit drie varianten. Alle coureurscaps zijn voorzien van het Monster Energy®-logo op de onderzijde van de klep. Het teamshirt met korte mouwen voor heren is leverbaar in zwart of wit. Het is voorzien van een opgestikte Mercedes-Benz ster op de voorzijde, een contrasterende zilverkleurige streep op de knoopband en diverse opgestikte sponsorlogo’s.

Een ander item is het T-shirt in coureursuitvoering met korte mouwen, dat verkrijgbaar is voor heren, dames en kinderen in zwart of wit. Het T-shirt is voorzien van inzetstukken in zilvergrijs op de schouders. Een geprinte Mercedes-Benz ster op de voorzijde en diverse sponsorlogo’s zorgen voor een authentieke uitstraling.
Het van waterafstotende en ademende stof gemaakte zwarte regenjack voor het Formule 1-seizoen 2016 is voorzien van een geprinte Mercedes-Benz ster aan de voorzijde en diverse sponsorlogo’s. Het jack kan in de taille worden aangesnoerd en heeft een opstaande kraag met rits en geïntegreerde capuchon.

Het totale aanbod is nog veel breder. Van horloges tot kleding. Het lijkt verstandig om geinteresseerde liefhebbers van al dit fraais te verwijzen naar de showrooms van de sterrendealers waar meestal het nodige te zien en te voelen is. En voor de onlineverkopers, kijk even op het gegeven internetadres…wie weet….

Lees ook:Veel leuke gadgets bij Mercedes-Benz
Lees ook:Weer Nederlander in de DTM
Lees ook:Safetycar Formule 1 op de AutoRAI
Lees ook:Mercedes popt up in Utrecht…
Lees ook:PSV Kampioen – Mercedes blijft sponsor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.