Honda on tour – met de CR-V

Het Japanse merk Honda heeft het best een beetje lastig. Al een aantal jaren lopen de verkopen bij het innovatieve merk terug en daar wil men iets aan doen. En dus gaat de vernieuwde Honda CR-V onder begeleiding van een promotieteam op tournee door Nederland. Langs grote evenementen en druk bezochte locaties. Doel is het grote publiek kennis te laten maken met de unieke en zuinige SUV van Honda. En meteen te laten zien dat Honda er nog steeds is.

De CR-V valt op door zijn originele ontwerp alsmede de karakteristieke led-dagrijverlichting en -achterlichten. Door een combinatie van verbeterde aerodynamica, geraffineerde electronica en hoogwaardige motortechniek is de CR-V aanzienlijk zuiniger en schoner geworden, zonder aan vermogen in te leveren. De CR-V is beschikbaar met een 2.0 i-VTEC benzinemotor en een 2.2 i-DTEC motor.

De nieuwe CR-V is compacter dan zijn voorganger, terwijl de binnenruimte is vergroot. Ook de bagagecapaciteit is toegenomen en is daarmee een van de grootste in zijn klasse. Voor het vergroten van de veiligheid en het rijgemak heeft Honda groots uitgepakt met hoogstaande techniek, waaronder het anti-whiplashsysteem van de voorstoelen, een rijbaanbewakingssysteem, een preventief botsing- en letsel beperkend systeem (CMBS), een antiblokkeer-remsysteem, een noodstopsysteem (ESS) en voor-, zij- en gordijnairbags.

Wie meer wil weten over die nieuwe Honda CR-V moet ofwel wachten op de dames en heren van het promotieteam die links en rechts in het land zullen opduiken. Kan je zo lang niet wachten en wil je er toch alles over weten, bezoek dan eens een Honda-dealer in de buurt. Die weet er vast ook alles van af.

Lees ook:Honda komt met intelligente cruise-control…
Lees ook:India krijgt auto voor minder dan 2500 Euro
Lees ook:Honda introduceert nieuwe Europese motoren
Lees ook:Honda NSX 2015 – nu al een succes!
Lees ook:Honda presenteert de nieuwe CR-V Hybride…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.