Een citytrip naar Parijs winnen? Dit moet je doen!

Mijn drie favoriete shopsteden van Europa zijn zonder twijfel Antwerpen (echt betoverend tijdens de feestdagen!), Londen en Parijs. Eindeloze winkelstraten, ontelbare merken en voeten die geen meter meer kunnen lopen. Een weekend shoppen met vriendinnen kan niet vaak genoeg plaatsvinden. Ook al zijn mijn kledingskast en ik na zo’n weekend helemaal blij, mijn bankrekening wordt aardig depressief. Klinkt een shopweekend in een van deze Europese steden ook bij jou als muziek in de oren? Dan daagt Renault jou nu uit met de Twingo Fashion Challange, en wie weet win jij wel en citytrip naar Parijs!

Op vier oktober plaatsten de drie bekendste fashionbloggers van Nederland, Cynthia Schultz (Misslippgloss.nl), Annic van Wonderen (Ilovfashionnews.nl) en Mary-Britt Mobach (Amayzine.com) kledinghangers door heel Nederland. Speciale kledinghangers, ontworpen door Renault, hangen in leuke boetiekjes in de volgende grootste shopsteden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht, Breda, ’s Hertogenbosch, Haarlem, Eindhoven en Groningen. Een hele klus voor de bloggers. Benieuwd hoe dat is gegaan? Check dan deze video!

Deze speciale kledinghangers bevatten een unieke code. Vind jij deze kledinghanger met unieke code? Ga dan snel naar Twingefashionchallenge.nl, vul jouw code in en maak kans op een driedaagse citytrip met de nieuwe Renault Twingo naar Parijs, Londen of Antwerpen! Naast en geweldig citytrip krijg je ook €400,- shoptegoed mee. Klinkt heel fijn hé? Ik heb mijn nieuwe laarsjes al aangetrokken en ben (helaas op mijn fiets) al onderweg naar een van de deelnemende winkeltjes! Jij ook?